Investeer in Vastgoed met Corum Vastgoedfondsen

Investeer in Vastgoed met Corum Vastgoedfondsen

Vastgoed is al jarenlang een favoriete belegging voor investeerders vanwege de stabiele inkomsten, de bescherming tegen inflatie en de mogelijkheid van kapitaalwinsten op lange termijn. Als je wilt investeren in vastgoed maar niet de tijd, kennis of middelen hebt om direct in onroerend goed te investeren, dan zijn vastgoedfondsen wellicht een goede optie. Een van de meest populaire vastgoedfondsbeheerders in Europa is CORUM Investments met hun succesvolle Corum vastgoedfondsen. In deze blog zullen we ingaan op wat Corum Vastgoedfondsen zijn, hun voordelen en waarom ze een goede investering zijn.

Wat zijn Corum vastgoedfondsen?

Corum vastgoedfondsen zijn vastgoedbeleggingsfondsen die door CORUM Investments worden beheerd. Deze fondsen bieden de mogelijkheid om indirect te investeren in commercieel vastgoed in Europa. Corum vastgoedfondsen hebben een focus op kantoor- en winkelvastgoed in grote Europese steden. Het doel van deze vastgoedfondsen is om stabiele en groeiende inkomsten te genereren voor de investeerders.

Hoe werken Corum vastgoedfondsen?

De vastgoedbeleggingsfondsen van Corum investeren in commercieel vastgoed met langlopende huurcontracten. De huurders zijn voornamelijk gerenommeerde ondernemingen en de huurcontracten hebben meestal een looptijd van 6 tot 12 jaar. Hierdoor zijn de inkomsten van deze vastgoedfondsen bijna gegarandeerd voor de komende jaren. De inkomsten bestaan uit huurinkomsten en eventuele meerwaarde wanneer het vastgoed wordt verkocht.

Wat zijn de voordelen van Corum vastgoedfondsen?

Een van de belangrijkste voordelen van Corum vastgoedfondsen is dat ze een gestage en voorspelbare cashflow opleveren. De huurinkomsten zijn langlopend en stabiel, waardoor deze vastgoedfondsen een lager risico hebben dan andere beleggingen. Corum vastgoedfondsen hebben ook een lage minimale investering: je kunt al vanaf €1.090 investeren. Bovendien heb je geen kennis van vastgoed nodig om te kunnen investeren in Corum vastgoedfondsen. Het team van CORUM Investments zorgt voor het selectieproces van vastgoed en beheert de fondsen voor de investeerders.

Waarom zijn Corum vastgoedfondsen een goede investering?

Corum vastgoedfondsen zijn een goede manier om te diversifiëren in vastgoed zonder jezelf bloot te stellen aan de risico’s van direct beleggen in vastgoed. Met Corum vastgoedfondsen krijg je toegang tot hoogwaardig commercieel vastgoed in Europa op een eenvoudige en laagdrempelige manier. Bovendien kunnen deze vastgoedfondsen een oplossing zijn voor diegenen die regelmatig een beetje extra inkomsten willen naast hun reguliere loon. Door te investeren in Corum vastgoedfondsen kun je een passief inkomen opbouwen zonder actief betrokken te zijn bij het beheer van het vastgoed.

Conclusie

Corum vastgoedfondsen zijn een aantrekkelijke optie voor diegenen die op zoek zijn naar een belegging in vastgoed zonder direct in vastgoed te willen investeren. Met hun stabiele cashflow, lage minimuminvestering en professionele beheer, bieden Corum vastgoedfondsen een laagdrempelige manier om te investeren in kwalitatief hoogwaardig commercieel vastgoed in Europa. Door te diversifiëren in vastgoed kunnen beleggers een gezonde balans toevoegen aan hun portefeuille en hun rendement verbeteren. Overweeg om te investeren in Corum vastgoedfondsen om te profiteren van de voordelen en een passief inkomen op te bouwen.