Moeite met bedrijfseconomie? Bekijk de mogelijkheden om beter te worden

Moeite met bedrijfseconomie? Bekijk de mogelijkheden om beter te worden

Ben jij op zoek naar iemand die jouw kind bijles kan geven in bedrijfseconomie dan moet je beslist even verder lezen. Beter worden in Bedrijfseconomie met Mr Chadd

Bedrijfseconomie is een rekenvak maar je moet ook begrip hebben hoe het allemaal in elkaar zit. Jouw kind moet begrippen zoals dividend of vreemd vermogen niet alleen leren begrijpen, maar ook kunnen toepassen in de diverse berekeningen. Het kost het ene kind net iets meer tijd dan de ander en sommige hebben er nog meer moeite mee. Dat geeft niets, alles is te leren.

Help jouw kind met bijles van Mr Chadd

Loopt jouw kind een achterstand op dan is het lastig voor hem of haar om helemaal alleen weer goed op weg te komen en de achterstand weg te werken. Met bijles kan jij zorgen dat jouw kind weer grip krijgt op de leerstof. Binnen de kortste keren brengt Mr Chadd jouw kind weer snel op hetzelfde niveau als de rest van de klas. Wil je bijles online laten geven of wil je iemand aan huis? Het kan beiden. 

Mr Chadd heeft tijd voor iedere vraag die jouw kind heeft over het vak. Van de emissiekoers van aandelen tot andere begrippen in de bedrijfseconomie, geen vraag is vreemd. Is het zo dat er vragen rijzen bij jouw kind buiten de uren van de bijles om, dan kan hij of zij de vraag online stellen aan onze docenten. Dat gaat heel makkelijk. Zij hebben een huiswerk-app waar jouw kind vragen kan stellen. Een professionele docent geeft binnen de tien seconden antwoord.

Ben jij ouder of verzorger dan ontvang je iedere maand een terugkoppeling van Mr Chad hoe jouw kind ervoor staat. Jouw kind kan elke vraag stellen over elk vak via de app, ook in de avonden en in het weekend. Bijles bij Mr Chad duurt niet langer dan nodig. Is jouw kind weer bij met de lesstof dan geven zij dit netjes aan bij de ouders en wordt in overleg de bijles gestopt. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *