Wanneer is het slim om verlichte zuilen in te zetten voor je bedrijf?

Wanneer is het slim om verlichte zuilen in te zetten voor je bedrijf?

Als je erover denkt om jouw bedrijfspand er extra uit te laten springen door middel van reclame dan heb je veel keuzes te maken. Er is ontzettend veel keus op de markt en dat kan je nogal wat verwarring bezorgen. Je hebt letters die je op de gevel kunt plaatsen, op het dak, of in de tuin van jouw bedrijf. Dan heb je nog de keuze uit diverse vormen en kleuren en ook de letters kan je in vele vormen kopen. Je moet beslissen of je juist grote of wat kleinere letters gebruikt en zo kunnen we nog wel even doorgaan.

Wat ook een heel mooie optie is om jouw bedrijfspand te laten opvallen is een verlichte zuil. Je moet hier natuurlijk wel de ruimte voor hebben. 

Waar moet je allemaal op letten bij de aankoop van een verlichte zuil?

Bij het aanschaffen van lichtreclame is het belangrijk om vooraf te bedenken wat jij wilt uitstralen met jouw bedrijf. Ook moet je plaats hebben voor de lichtzuil en waar komt het te staan? Hoe groot wil je de lichtzuil hebben en welke vorm spreekt jou het meest aan? Je kunt kiezen voor een lange zuil of vind je het mooier om een zuil in de breedte te plaatsen met daaronder een voet? 

De mogelijkheden zijn groot en de keus kan soms lastig zijn. Het kan voor jou fijn zijn om dit met iemand te bespreken die er echt verstand van heeft. De specialist houdt rekening met dingen waar jij waarschijnlijk niet eens aan gedacht hebt. De verhouding van de reclame en het pand moet kloppen. Ook de vormen en de verlichting zijn belangrijk. 

Een reclamezuil moet de aandacht trekken van de voorbijgangers waaronder zich een potentiele klant kan bevinden. Met de verlichte zuilen van martinireclamemakers wil je immers aandacht trekken en niet het tegenovergestelde bereiken. Daarom moet er ook aan veel dingen gedacht worden en is het fijn om dit met iemand samen te doen die verstand van zaken heeft en jou goed kan adviseren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *