Zakenrelaties onderhouden met deze geschenken

Zakenrelaties onderhouden met deze geschenken

Bij het hebben van een eigen bedrijf is het onderhouden van je zakelijke relaties natuurlijk erg belangrijk. Daarom is het leuk om bij bepaalde gelegenheden een geschenk te kopen voor je zakenrelaties. Dan is het natuurlijk zo dat je geen standaard geschenk wil geven, maar dat je met een origineel geschenk aan komt. In deze blog lees je meer over originele geschenken die je zou kunnen geven aan je zakenrelatie.

Wat is een relatiegeschenk?

Dit is een cadeau dat je aan je zakenrelaties kan geven, maar ook voor je personeel zou je dit kunnen gebruiken. Een relatiegeschenk is meestal voorzien van een logo of andere persoonlijke bedrukking. Vaak worden relatiegeschenken ingezet als blijk van waardering of dank je wel aan klanten of personeel.

Een relatiegeschenk kan je in alle soorten en maten krijgen die je maar hebben wil. Door het uitdelen van relatiegeschenken vergroot je ook meteen de bekendheid van je bedrijf, want het logo van je bedrijf zal overal gezien en herkend gaan worden.

Welke geschenken zou je kunnen geven?

Een gepersonaliseerde aansteker zou een heel leuk cadeau zijn voor een zakenrelatie. Op een aansteker zou je het logo van je bedrijf kunnen zetten, maar je zou het ook nog persoonlijker kunnen maken door de logo’s van beide bedrijven op de aansteker te drukken. Op die manier benadruk je de samenwerking van beide bedrijven op een exclusieve manier. 

Je zou je zakenrelatie een partij van deze aanstekers kunnen geven om zelf ook te verspreiden, zo krijg je via deze relatie nog een extra stukje PR. Dan snijdt het mes meteen aan twee kanten. Mocht je hier meer over willen weten, kijk hier.

Ook zou je een etiket kunnen laten drukken voor op een fles wijn. Je zou in samenspraak met een wijnleverancier dan een afspraak kunnen maken voor een vaste oplage aan flessen wijn die voorzien zijn van een etiket dat helemaal gepersonaliseerd is naar jouw wensen. Zo zou je samen met je zakenrelatie onder het genot van een goed glas wijn meteen ook de toekomst van jullie samenwerking kunnen bespreken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *